LG Curved Gaming monitor 34UC79G-B

Šifra artikla: 0222638
Dostupnost artikla:   Artikl je dostupan
Cijena:4.375,24 Kn
Dodaj u listu želja

Dodatne informacije

Opis artikla

34UC79G-B, 34", 21:9, 2560x1080, 250 cd/m2, Mega kontrast, 178 °, 178 °, 1 ms, Audio In/Out,DisplayPort, Boja crn, Postolje podesivo po visini,tilt, Zakrivljeni LED IPS panel, 144HZ, ,USB 3.0x2, HDMIx2, FreeSync, Flicker Safe, Screen Split 2.0,

LG Gamerski monitor sa 144Hz, 1ms, FreeSyncom, svim potrebnim portovima i Podešavanjem po visini
redstavljamo uređaj za igre koji ste čekali! Pripremite se za intenzivnije iskustvo u različitim žanrovima igara i učinkovitiju okolinu za igranje koja će donijeti više pobjeda.
1:9 UltraWide IPS zakrivljeni zaslon modela 34UC79G osigurava najšire vidno polje za vrijeme igranja, a brzina osvježavanja od 144 Hz poboljšava protočnost grafike u zahtjevnim igrama.
21:9 UltraWide monitor za igre 34UC79G ima značajke koje su prilagođene postavkama vaše konzole za igranje, a ne otežavaju samu igru. Možete ga nagnuti i prilagoditi visinu, a kuka miša pomaže u organizaciji prostora.
Intenzivan doživljaj gledanja zakrivljenog monitora omogućava da vidite područja koja niste mogli vidjeti u formatu 16:9, a zbog brzog odziva postat ćete pobjednički igrač.
144 Hz IPS 21:9 monitor vam omogućava uživanje u preciznom prikazu I tečnom prikazu pokreta zbog brzine osvježavanja od 144 Hz, uz smanjenje zamućenosti pri pokretu uz odziv od 1 ms.
* Smanjenje zamućenosti pokreta uz odaziv 1 ms smanjuje i osvjetljenost, nije moguće koristiti uz: FreeSync/DAS (Dynamic Action Sync)
ehnologija AMD FreeSync™ omogućava igranje bez "ispuštanja" sličica, zbog čega ne dolazi do kidanja i trzanja, koje se javlja uslijed razlike u brzini razlike u broju prikazanih slika u sekundi grafičke kartice i brzini osvježavanja monitora. Tako se omogućava uglađenije pomicanje likova i tečniji prikaz kretnji na zaslonu.
Savršen napad donosi pobjedu – ciljnik
Ciljnik je funkcija koja točku napada stavlja u središte i tako povećava preciznost u pucačkim igrama u prvom licu. Čak i u FPS igrama koje ne podržavaju precizno ciljanje, možete uključiti funkciju ciljnika i tako povećati svoje izglede za pobjedom.
Funkcija Dynamic Action Sync omogućava brz napad na protivnika, bez kašnjenja. Minimiziranjem kašnjenja ulazne naredbe, ova funkcija sinkronizira vaše osjete s prizorima koji se odvijaju u stvarnom vremenu. Za vrijeme igranja pucačkih igara, funkcija Black Stabilizer igračima pruža potpunu vidljivost, čak i u potpuno mračnim kadrovima.
Način rada za igre sastoji se od FPS, RTS i načina rada za igrača, pruža iskustvo igranja prilagođeno tim žanrovima. Taj je način rada praktičan za podešavanje i optimizaciju postavki za svaku od igara prilikom prebacivanja između različitih žanrova igara.


Osnovne karakteristike:
Dijagonala: 34"
Format ekrana: 21:9
Panel: IPS
Maksimalna rezolucija: 2560x1080
Svjetlina [cd/m2]: 250
Kontrast: Mega kontrast
Vidljivi kut (hor.) [°]: 178
Vidljivi kut (ver.) [°]: 178
Vrijeme odziva [ms]: 1
Priključci: Audio In/Out

Ostale karakteristike:
Zvučnici: n/a
Zidni nosač (nije uključen): VESA 100 mm
TCO: n/a
Boja: crn
Postolje: podesivo po visini
Dodatno: Zakrivljeni LED IPS panel, 144HZ, ,USB 3.0x2, HDMIx2, FreeSync, Flicker Safe, Screen Split 2.0, poklon PC igrica Tom Clancys Ghost Recon Wildlands